BLOGG

+

Behåll fokus

Då är det en ny dag och ny vecka igen. Nu går vi in i en annan vädertyp och det känns också väldigt inspirerande. Alla årstider har verkligen sin tjusning. Nu har jag förberett mig och laddat för en ny toppvecka. Jag tror väldigt mycket på att vara väl förberedd såväl mentalt som fysiskt. Nu är jag snart klar med årets rullskidmål på 80 mil… Det fattas bara 2 mil. Det har tagit lite längre tid i år än vanligt att uppfylla rullskidmålet.

Detta på grund av ovanligt många regndagar, flera föreläsningar och mentala träningar/coachingar. Ibland blir det störningsmoment när man ska uppfylla sina mål. Det viktiga är att acceptera att ibland blir det störningar och inte tappa sugen. Det gäller att hålla fokus på målet oavsett vad som händer. Så snart jag har klarat årets rullskidmål ska jag fira och njuta.. 

Den här veckan är det som vanligt full fart med många mentala träningar/coachingar, intervjuer och föreläsningar. Det ser jag verkligen fram emot och det inspirerar mig också…

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – ibland kan det var tufft att fixa målen och behålla fokus! Men det gäller att fortsätta på målet och inte släppa taget. Det tar bara lite längre tid ibland.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se