BLOGG

+

Det har jag aldrig provat...

Jag är mentor till en ung tjej som jag tidigt såg ett driv och en målmedvetenhet hos, långt utöver det vanliga. En superstjärna helt enkelt! Dessutom visste jag att hon är väldigt duktig på att skriva och uttrycka sig. Så jag frågade henne, efter vår första mentorträff i mars i år, om hon ville skriva en bok om mental träning. Olivia sa: Det har jag aldrig provat, men det klarar jag helt säkert! 

Ett mindset och en attityd som jag bara har sett hos väldigt framgångsrika personer tidigare. Jag var helt övertygad att det här skulle bli riktigt bra! Vi tog första steget i mars och nu i november är boken klar. Boken, Mental träning för alla, har också väckt ett väldigt stort intresse. 

Olivia kom med förslaget att vi skulle ha med framgångsrika personer som jag jobbat med inom olika branscher, som skulle berätta om sina erfarenheter av mental träning. För att det är viktigt med igenkänning och inspiration, om man ska ta steget från att vilja göra en förändring - till att på riktigt börja göra skillnad i sitt liv. 

Samarbetet och projektet att skriva en bok har varit otroligt givande och inspirerande. En spännande sak som Olivia har lärt sig under den här processen, är vikten av att omge sig av rätt personer. Människor och miljöer som ger energi och som vågar utmana. 

Många gånger slås jag av att människor omger sig av ja-sägare, eller att de inte har någon de kan ringa när det krisar. Både jobbmässigt och privat.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se