BLOGG

+

En bra vecka

Då är det ny vecka igen med nya möjligheter. Det gäller verkligen att fokusera på att det blir en riktigt bra vecka. En bra vecka kommer inte av sig själv. Jag har aktivt bestämt mig för att det ska bli en riktigt bra vecka. 

För mig är juli en lugnare tid och en bra tid för att bara vara och ha fokus på lite andra saker. Även om det alltid blir några mentala coachingar, oftast på telefon varje dag, så blir det ändå ett annat tempo och tid till andra perspektiv. 

Det är bra med balans mellan aktivitet och återhämtning.

Vi mår bra av att ha en balans mellan vilande återhämtning och aktiv återhämtning även under lugnare perioder. Det är också viktigt med att få andra perspektiv. Stanna upp och njuta av stunden och livet…

Jag vill än en gång ta ett citat från Annika Sörenstam, världens bästa kvinnliga golfspelare, från Svenska Dagbladet, där hon lyfter hur viktigt det mentala är:

”Man slår inte en perfekt järnsjua varje dag. Det gäller att glömma alla dåliga slag och komma ihåg de bra. Så är livet också.” 

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – ha fokus på att bara vara och återhämtning! Prova och se vad du upptäcker…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se