BLOGG

+

Feedback

Jag får ofta vara med om riktigt häftiga upplevelser, magiska och oförglömliga ögonblick som mental tränare/coach. Det har varit flera OS- VM-guld, bragdguldet, årets prestation, världsmästare och det är givetvis stort. 

Men ibland kan jag tycka att det är väl så stort när personer som har varit på mina föreläsningar och fått med sig mentala coachverktyg som har påverkat deras liv, både privat och i yrkeslivet på ett mycket positivt sätt. Det här fick jag vara med om den här veckan.

Jag har fått några mail den här veckan från personer som har varit med på föreläsningar och fått inspiration och mentala coachverktyg som de har burit med sig både privat, i familjen och i yrkeslivet. 

Detta har påverkat deras liv på ett mycket positivt sätt som de vill delge. ”Ibland behövs det bara inspiration, att bli utmanad och se möjligheterna för att saker ska hända och att man ska känna sig som en världsmästare.”

‹ Gå tillbaka

FEEDBACK

Jag tycker att det är viktigt att ge feedback och även glädjas åt feedback man får. Igår fick jag verkligen en fantastisk positiv överraskning! Tilde Strömquist, 15-årig tennissupertalang från Sundsvall, som jag har ett mentalt träning/coachingsamarbete med, kom hem till mig igår. Hon kom med ett väldigt fint kort och en fin flaska och önskade trevlig Valborg. Så himla stort! Tilde är inte bara en kommande tennisstjärna utan också en fantastisk tjej. Kom ihåg att ge positiv feedback, det betyder mycket och särskilt i dessa tider…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se