BLOGG

+

Fin tid

Då är det en ny vecka igen och det blir bara ljusare och ljusare. Det är en väldigt fin tid nu. Förra veckan var ytterligare en vecka som var väldigt intensiv med resande och många 16 timmars dagar. 

Veckan avslutades på ett mycket positivt sätt. Så himla inspirerande med Frida Karlssons VM-silver i lördags. Det har varit några tuffa veckor för Frida efter segern i Tour de Ski. Men Frida har en sällsynt mental förmåga att alltid komma tillbaka. Verkligen imponerande.

För egen del blev det skidåkning både lördag och söndag, vilket var väldigt välgörande efter en intensiv vecka. Den här veckan är också intensiv men på ett annat sätt. Föreläsningarna, mentala träningarna/coachingarna sker på hemmaplan och de jag jobbar med i USA blir på Teams.
Så det känns riktigt bra. När det har varit riktigt intensivt är det viktigt att prioritera sig själv och återhämtning. Ofta gör vi precis tvärtom. Det är svårt att ligga på max hela tiden och det finns risker med detta. Det gäller att växla för att vara hållbar.

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – Det går alltid att komma tillbaka även om det kan kännas både svårt och tufft!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se