BLOGG

+

Fira och njuta...

Det här blir 30:e söndagsinlägget kring det mentala och mental träning. Självförtroende berör verkligen. Det är många positiva kommentarer kring självförtroendetipsen. Därför fortsätter jag med ytterligare tips.

Självförtroende kan beskrivas som personens tilltro till sina förmågor och dennes förväntningar om att nå sina mål baserat på dessa förmågor! Personer med ett gott självförtroende har förmågan att behålla tron på att det är möjligt att nå sina mål trots olika typer av motgångar.


Ett utmärkt sätt att bygga en stark självbild och ett starkt självförtroende, är att förstärka och fira och njuta när det händer bra saker och du gör bra saker.

Det går att förstärka, fira och njuta på olika sätt. Hitta och välj ett sätt som passar dig bäst. Det viktiga är att göra något.

Ett bra sätt är också göra en tydlig handling i samband med att du har gjort något bra. Inom idrott är detta väldigt vanligt. Och skriv gärna upp vad du har gjort bra och spara det. Det är ett bra sätt att förstärka händelsen… Vi avslutar med ett tänkvärt citat från vår framgångsrika fotbollscoach Pia Sundhage:

”Man måste kunna vara i nuet och njuta för att sedan gå vidare”.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se