BLOGG

+

Föreläsningar...

Förra veckan var väldigt intensiv och inspirerande med föreläsningar, mentala träningar, boksläpp, TV och flera intervjuer. När det är intensiva veckor, då prioriterar jag alltid rörelse lite extra. Så det var väldigt befriande med 2,2 mils skidåkning igår.
Förra veckan blev magisk och ett minne för livet. På måndag hade vi boksläpp i Stockholm med vår bok Mental träning för alla och vi hade lapp på luckan. Det var speciellt kul att Marcus Ericsson kom från USA, och Johan Laurell från Frankrike och att Peter Haber (mer känd som Martin Beck) som nästan konsekvent säger nej till den här typen av aktiviteter var med. Tillsammans med de övriga kända och framgångsrika personerna berättade de om betydelsen av att ha en mental tränare/coach och att jobba med mental träning.
Dagen efter boksläppet var OS-guldmedaljören i Turin 2006 Anna Olsson och jag i Morgonsoffan på TV4 och pratade om boken.
Det var också så himla stort att vår bok var på första plats på Bokus försäljningslista…
Och igår var det en stor artikel i Dagens Nyheter av Johan Esk i Söndagskrönikan kring Olivia Åsbergs och min bok Mental träning för alla och betydelsen av mental träning. Det är verkligen stort och inspirerande!
Den här veckan börjar med en föreläsning i Gävle och avslutas med en föreläsning i Hörnefors. Däremellan är det flera mentala träningar/coachingar individuellt och på Teams både i Sverige och USA. Och flera som tävlar både i Sverige, Europa och USA i olika sporter! Det blir med andra ord en ny intensiv, spännande och inspirerande vecka.
Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – Vart än du går, där är du!
 

‹ Gå tillbaka

Föreläsningar

Då är det ny vecka igen med nya tag och möjligheter. Den här veckan börjar med en föreläsning i Bergsjö och avslutas i Östersund med en föreläsning. Dagarna däremellan är det full fart med mentala träningar/coachingar både på hemmaplan och via Teams i USA. 

De senaste veckorna har det varit många artiklar och TV-inslag kring racersuperstjärnan Marcus Ericsson och mitt mentala coachsamarbete både i Sverige och USA…

https://www.aftonbladet.se/a/VPpanp?utm_source=share_link

Sundsvallsprofilens samarbete med stjärnan – Sundsvalls Tidning
Marcus Ericsson om hemliga bröllopet – och piken till formel 1 (expressen.se)

Mental coachning ska göra Marcus Ericsson till mästare | SVT Sport

Mentale tränaren om succésamarbetet med Marcus Ericsson: ”Övertygad om att han kommer gå hela vägen” – Nerikes Allehanda

Marcus Ericsson hyllar nye mentale tränaren: ”Redan blivit bättre” – Nerikes Allehanda

Både Marcus Ericsson och jag tycker att det är viktigt att lyfta fram betydelsen av det mentala…Många skulle må så mycket bättre och prestera på en helt annan nivå, få ett riktigt bra liv och utvecklas mot nya höjder med mental träning. Få mental styrka att klara livets olika utmaningar. Se det som är bra, fokusera på styrkorna, det som är stärkande och utvecklande, våga vara bekväm i det obekväma.

Oavsett vart man befinner sig i livet och vad man gör, så är det bra att jobba med det mentala. Mental träning är inte bara till för världsstjärnor och toppresterare utan för alla… 
Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – träna på att fokusera på önskade tankar, känslor, målbilder och beteenden.
 Prova och se vad du upptäcker.

‹ Gå tillbaka

Föreläsningar

Det har varit några intensiva dagar. Mental träning/coachingar och föreläsningar både på dagarna och kvällarna. Häromkvällen var det var en föreläsning för företagare i Delsbo och igår kväll föreläsning i Docksta på Landshypoteks regionstämma. Så inspirerande! Igår var det nästan lite overkligt. Jag hade nämligen tre mentala träningar/coachingar över Teams med idrottare i tre olika delstater och olika idrottare, som är väldigt framgångsrika i olika sporter i USA.

Idag blir det mentala träningar/coachingar på hemmaplan och via Teams. Dessutom blir det en arbetslunch med en ung supertalang, utanför idrotten. Vi håller på att göra ett barriärbrytande projekt inom mental träning/coaching. Nu vill jag önska dig och även mig själv en riktigt bra dag. Och kom ihåg - Lev mer och tänk mindre…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se