BLOGG

+

Gävle

Idag vaknar jag upp i Gävle full av positiv energi och inspiration. Igår hade jag en föreläsning i Gävle för Bokadero. Det var många deltagare och ett stort engagemang. 

Idag blir det först några mentala träningar/coachingar och dagen avslutas med en föreläsning i Bollnäs (17.15 på Bollnäs Cowork). Det blir riktigt inspirerande. 

Och det känns riktigt bra. För mig handlar det om att styras utifrån glädje och lust, i stället för frustration och rädslan att misslyckas. När det är rätt är det lätt och när det är lätt är det rätt…

‹ Gå tillbaka

Gävle

Då är det nya vecka igen med nya tag och möjligheter. Den här veckan börjar med en föreläsning i Gävle och avslutas med en mental träning/coaching med en skicklig toppchef i näringslivet. Dagarna däremellan är det full fart med mentala träningar/coachingar. En ny vecka med full fart och fokus.
Jag säger det igen. Jag är väldigt tacksam över all den fina feedback som jag får när jag har haft föreläsningar, mentala träningar/coachingar... Det ger verkligen motivation och inspiration. Jag tror att vi alla kan bli bättre på att ge feedback och beröm. Det är en utmaning att ge feedback och beröm och även ta emot. Det kan vi alla bli bättre på. Det går att träna på det…

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – ge mer feedback och beröm den här veckan. Prova och se vad du upptäcker.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se