BLOGG

+

Givande och utvecklande

Jag får ofta vara med om riktigt häftiga upplevelser, magiska och oförglömliga ögonblick som mental tränare/coach. Det är OS- och VM-guld, bragdguld, årets prestation, de som blivit bäst i världen, årets entreprenör mm. Det är givetvis mycket stort.

Men ibland kan jag tycka att det är väl så stort, när personer som har fått inspiration genom mentala träningar/coachingar och föreläsningar fått mentala coachverktyg som har påverkat deras liv, både privat och i yrkeslivet på ett mycket påtagligt sätt. Mentala pusselbitar som har landat och gjort skillnad…

Jag har fått flera tillrop den här veckan kring effekten av mental träning/coaching: I världen är du bara någon, men för mig är du hela världen nu”. ”Ibland behövs det bara inspiration, att bli utmanad och se det positiva och det som är bra för att saker ska bli riktigt bra och att man ska känna sig som en världsmästare.” ”Jag är så tacksam över alla fina mentala coachtips som har gjort att jag mår så mycket bättre och har utvecklats till en bättre människa!” 

Mentala träning/coaching är för många väldigt givande och utvecklande.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se