BLOGG

+

Gör något nytt

Så här i tredje veckan i augusti kan det vara fina kvällar och Sverige börjar komma i gång på allvar. Det var verkligen häftigt med att damlandslaget tog VM-brons i Australien. Det betyder mycket för den fortsatta positiva utvecklingen av damfotbollen på alla nivåer.

Den här veckan är det full fart med mentala träningar/coachingar både i Sverige och i USA. Nu drar också föreläsningarna i gång ordentligt även om det startade förra veckan.

Apropå mental träning/coaching märker jag ett väldigt stort intresse. För dig som är nyfiken på mental träning/coaching, vill veta mera eller kanske vill börja jobba med mental träning/coaching, då vill jag varmt rekommendera den utbildning som jag och Lars-Eric Uneståhl, internationell guru inom mental träning, startar.

Det är första svenska utbildningen till ”Certified Self-Leader”. Vi startar den unika utbildningen, som är en tremånadersutbildning med coaching- och webinarstöd under träningsperioden, i Umeå den 14 september alternativt den 15 september i Sundsvall. Utbildningen avslutas med en certifieringsdag den 7 december i Umeå alternativt 8 december i Sundsvall. 

Efter godkänd utbildning utfärdas SIU, dels certifikatet i Självledarskap samt 50 International Units vilket motsvarar 10 gamla och 15 nya högskolepoäng. Det är begränsade platser. Det finns några få platser kvar… Mer information och anmälan på
www.siu.nu 

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – våga utmana dig själv och göra något nytt och annorlunda.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se