BLOGG

+

Hälsa och träning

Nu känns det som att det är sommar på riktigt. Varma dagar, sol och härliga kvällar. 

Jag är väldigt tacksam över all den fina feedback jag har fått på inlägget i lördags, kring att en av USA:s största tidningar vill göra en större artikel med mig kring mental träning/coaching …

Igår när jag åkte ett längre rullskidpass på Södra Berget, reflekterade jag kring en artikel kring hälsa som jag såg i Tidningen Chef. I artikeln framkommer det att 70 procent av toppcheferna överväger att byta till ett mer hälsosamt jobb, då flertalet rankar hälsan högre än karriären.
Allt fler inser vikten av att ha en bra hälsa/att träna för att vara både hållbar och långsiktig. Det är väldigt många som hör av sig till mig och vill ha mental träning/coaching för att få ett bättre och meningsfullare liv med fokus på hälsa/att träna och välbefinnande.
Nu tror jag att det går att kombinera ett toppchefsjobb och ha bra hälsa/att träna. Ytterst handlar det om att prioritera rätt. Utmaningen kan vara att toppresterare också vill topprestera när det gäller hälsa/träning och när det inte fungerar då struntar man helt i hälsan/träningen. Ibland får man dra ned på ambitionen. Det är bättre med lite träning än ingen träning… 

Den här veckan är det full fart både med mentala/träningar, coachingar och föreläsningar. Men jag har fokus på min hälsa och träning och prioriterar detta!

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – fundera på hur du kan prioritera hälsa/träning utifrån dina förutsättningar.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se