BLOGG

+

Lapp på luckan

Igår när skidikonen Johan Olsson och jag hade en gemensam föreläsning för RF-SISU Västernorrland var det ”lapp på luckan”! Det var väldigt inspirerande att prata för idrottsledare på olika nivåer i Västernorrland. Det är många ledare som gör ett fantastiskt jobb i det tysta.

Det är mycket tack vare dessa personer, de jobbar oftast helt ideellt, som Sverige får fram så många idrottsstjärnor i olika sporter.

Det är också många som får en riktigt bra uppväxt inom idrottsrörelsen, oavsett om du blir stjärna eller inte.

 

Det är lätt att glömma bort att det finns många hjältar inom idrottsrörelsen och i våra folkrörelser som borde värdesättas mera…

‹ Gå tillbaka

LAPP PÅ LUCKAN

I dessa coronatider är det mycket som förändras. För mig blir det verkligen annorlunda när det gäller föreläsningar. Nu blir det över datorn. Den första större föreläsningen online ska jag ha onsdag den 29 april via Teams för Ledarskapsforum i Finland. Jag ska prata om ”Självledarskap och mental träning då oron härskar”. Döm om min stora förvåning när det redan nu är lapp på luckan, 250 anmälda, helt fullt. Det är bara att hålla i hatten och se möjligheterna och fokusera på det positiva!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se