BLOGG

+

Livsglädje

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter. I lördags åkte jag 3,3 mil rullskidor och passerade därmed 30 mil. Målet är 80 mil. Det känns väldigt motiverande, eftersom ett av mina tre livsvärden (det som är viktigt i livet) är rörelse.

Det är så mycket lättare att vara motiverad och känna livsglädje, när man vet vad man vill och vad man ska göra. Det gäller att våga bestämma sig och följa livsvägen även om det kan bli något steg bakåt ibland, men huvudsaken är att man kommer framåt. Utifrån den utgångspunkten känns det bra att starta den här veckan med positiv energi, motivation och inspiration. 

‹ Gå tillbaka

Livsglädje

Den här morgonen känner jag mig extra inspirerad och tacksam över att jag aktivt valt att leva med mental träning/coaching och föreläsningar. Detta efter en väldigt fin feedback från två personer som jag jobbar med i mental träning/coaching, en inom idrott och en i karriären i yrkeslivet. Bägge har på senare tid upplevt stora personliga lyft, resultat och utveckling. Det långsiktiga mentala arbetet har gett stor effekt och personerna är nu där de vill vara. Nu ska vi ta ytterligare steg mot nya djärva mål och höjder. Det blir en inspirerande mental resa!

Jag säger det igen: att ha förmånen att få jobba med spännande människor (både i idrott och i livet) och team som når nya mentala höjder, fantastiska mål, livsglädje och resultat. Ha föreläsningar för intresserade människor. Det ger mycket ”flow” och livsglädje. För mig är det meningen med livet att helt enkelt att kunna göra stor skillnad för människor och team!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se