BLOGG

+

Må bra

Förra veckan berättade tennisstjärnan Robin Söderlind, i sommarprogrammet i P1, att han mådde väldigt dåligt under sin framgångsrika tenniskarriär. I veckan berättade dj-stjärnan Alesso Lindblad, hur framgången och pressen på att ständigt leverera nya hittar ledde till stresspåslag, paniksyndrom och stundtals maniska tillstånd. Oavsett vad du gör och håller på med, glöm aldrig att priset kan bli för högt. Det viktigaste är att fokusera på att må bra och utvecklas. Det är mot den här bakgrunden jag har tagit fram häftet Må bra och prestera bättre. Jag tycker att det är så viktigt att regelbundet jobba med må bra-övningar för att stärka det positiva och det som är bra! Det är också viktigt att reflektera kring vad du mår bra av – sätt gärna av en tid varje dag och fundera kring detta!

‹ Gå tillbaka

Må bra

I sitt sommarprogram berättar tennisproffset Robin Söderling: ”Till slut kunde jag i någon mån acceptera om jag fick stryk av någon av de tre bästa. Allt annat var mörker i min egotrippade sjuka värld!” Hans slutråd: ”Älska din sport. Träna gärna hårt. Men för att må bra - bry dig om din omgivning, intressera dig även för annat och andra. Annars kan du gå under och ”glädjen” över att vara bäst blir bara smärta.”

Det är så viktigt att fokusera på att må bra och utvecklas. Glöm aldrig att priset för framgång kan bli för högt. Jag vill säga det ingen - när jag jobbar med mental träning/coaching tycker jag att det allra viktigaste är att må bra och utvecklas.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se