BLOGG

+

Maratonpodden

Så inspirerande att få vara med maratonpodden och berätta om mental träning...
Posted 
@withregram • @maratonpodden NYTT AVSNITT! 🙌🏽 Låt dig inspireras av idrottsstjärnornas mentala tränare, mannen som i Norge kallas ”Sveriges fremste mentale trener”: Stig Wiklund!
Hur fick han Johan Olsson att börja med mental träning fast han egentligen inte ville? Hur motiverar man sig själv när man är i en djup svacka? Hur gör man för att skaka av sig negativa tankar och komma vidare i sin träning?
De här viktiga frågorna och många andra tar vi upp i detta spännande avsnitt med Stig, som har över 30 års erfarenhet av yrket och har jobbat med framgångsrika vintersportare som Johan Olsson, Helena Ekholm, Britta Johansson Norgren och Frida Karlsson. Hans adepter har tagit mängder av SM-, VM- och OS-medaljer.
Vad kan vi vanliga dödliga motionärer kan lära oss av Stigs tänk? Och vad det är som gör honom till en så framgångsrik mental tränare?
Finns där poddar finns!
🤗🎧 Tack för att du lyssnar! 

‹ Gå tillbaka

Maratonpodden

Idag vaknar jag upp med en mycket positiv känsla. Igår lyssnade jag på Maratonpodden, som handlade om skidvärldsstjärnan Frida Karlssons tankar kring fysisk och mental träning. Hon berättade att vi började jobba med mental träning när hon var 16 år. Jag tror att det är oerhört viktigt att börja jobba med den mentala biten väldigt tidigt. Nu är Frida 20 och vi fortsätter och utökar den mentala träningen. Frida är verkligen målmedveten och jag är helt övertygad om att hon kommer att gå hela vägen…

https://maratonpodden.libsyn.com/180-frida-karlsson-knckte-omjliga-johaug-p-upploppet

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se