BLOGG

+

Meningsfullt

Jag lägger väldigt många timmar i veckan för att bli en bättre mental tränare/coach och föreläsare! Jag vill utveckla och förbättra mig! Ta ett steg till!

Därför var det väldigt inspirerande när jag igår fick ett samtal från en väldigt känd och framgångsrik person, som jag har jobbat med en längre tid, som hade gått lite vilse när framgångarna blev allt fler!

Personen i fråga har tagit stora steg mot ett mycket bättre liv och det som har varit avgörande är insikten: ”det är moget när det är moget, dvs en acceptans att saker måste få ta den tid det tar, att ha tålamod! Att också bli bekväm med det obekväma, ibland får man dansa i regnet, allt går inte på räls. Att starta dagen med frågor såsom, vad blir bra dag, vad är jag tacksam över och att skriva upp bra saker som har hänt och varit stärkande varje kväll!

Denna mentala plan varje dag har medfört att prestationsångest, oro, negativa tankar och känslor nästan har försvunnit och jag har blivit gladare, starkare, självsäkrare, tror på mig själv och mer självsnäll! Det har blivit ett mycket bättre liv, jag mår så mycket bättre och tar nya steg mot nya höjder!”

Jag säger det igen, man får vara med om mycket starka upplevelser som mental tränare/coach! Då känns allt arbete meningsfullt och utvecklande!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se