BLOGG

+

Mål och mening...

Igår hade jag som mål att åka 3,5 mil rullskidor och så blev det. Därmed har jag också klarat årets andra delmål på 40 mil. Jag har satt upp fyra delmål - 20, 40, 60 och 80 mil för 2023 på rullskidor. Nu är det bara 40 mil kvar. Då tänker jag på Karin Boyes tänkvärda citat: ”Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd.”

‹ Gå tillbaka

Mål och mening...

Den här morgonen känner jag mig extra taggad och tacksam över att jag aktivt valt att leva med mental träning/coaching. Detta efter inspirerande feedback från två personer som jag jobbar med i mental träning/coaching, en idrottsstjärna och en framgångsrik toppchef. Det känns verkligen stort!

Bägge har på senare tid upplevt stora lyft, resultat och utveckling. Det långsiktiga mentala arbetet har gett stor effekt och personerna är där de vill vara just nu och mår riktigt bra. Och då är det moget att ta ytterligare steg mot nya höjder och livsutmaningar. Det blir riktigt spännande och utmanande! Livet är en utvecklingsresa.

Det finns ett mycket tänkvärt citat av Karin Boye: ”Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd.”

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se