BLOGG

+

Ny vecka

Då är det dags för en ny vecka med nya tag och möjligheter. Jag är väldigt tacksam över den fina feedback som jag har fått när jag har haft föreläsningar, mentala träningar/coachingar den här veckan. Och när människor kommer fram spontant eller skickar positiv feedback på sociala medier. Det ger verkligen motivation och inspiration. 

Jag tror att vi alla kan bli bättre på att ge positiv feedback. Det kan vara svårt att ge beröm och ännu mer utmanande att ta emot beröm. Det kan vi alla bli bättre på. Det går att träna på att både ge och ta emot beröm… Mitt mål den här veckan är att ge fem beröm varje dag och säga tack när jag får beröm.
Den här veckan ser jag verkligen fram emot väldigt många mentala träningar/coachingar både fysiskt och över Teams, både i Sverige och USA. Som vanligt blir det också en del föreläsningar. Det blir också fokus på att fixa med boksläppen av vår bok Mental träning för alla, både i Stockholm 20 november och Sundsvall 5 december. Kul med så stort intresse för vår bok.
 

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – ge fem beröm varje dag den här veckan och träna på att ta emot beröm!

‹ Gå tillbaka

Ny vecka

Veckan avslutades på bästa sätt med en mental träning/coaching med fotbollsstjärnan Clara Härdling i Los Angeles, som spelar för UCLA, och ett 2,5 mils skidpass på Sidsjön i Sundsvall.  1 grad kallt, strålande sol och fina skidspår. Så inspirerande!  Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Och veckan börjar riktigt bra med ett tidigt träningspass på löpbandet. Därefter blir det fullt fokus på dagens och veckans viktigaste mål och vad som kommer att bli riktigt bra idag och i veckan. Fokus också på mina livsvärden/mål varje dag!  Det blir en ny riktigt bra vecka med många höjdpunkter.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se