BLOGG

+

Ny vecka igen...

Då är det en ny vecka igen med nya tag och möjligheter. Det är verkligen en riktigt fin tid nu när det blir ljusare varje dag.  

Förra veckan innehöll väldigt många höjdpunkter och då i synnerhet medverkan i TV4s Nyhetsmorgon vid två tillfällen i onsdags. TV har verkligen stor genomslagskraft. Jag har fått över 1 500 förfrågningar om vänskap på sociala medier, ett 30-tal förfrågningar om mental träning/coaching och flera förfrågningar på föreläsningar. Och så många glada tillrop, fin och värmande feedback. Känner stor tacksamhet.

Lika roligt var Frida Karlssons vinst i klassiska Holmenkollen i lördags. Frida vann 5-milen med hela 1 minut och 19 sekunder. Hon har startat två gånger i Holmenkollen och vunnit bägge gångerna. Så himla stort och inspirerande... Frida är en fantastisk person och idrottare. 

Den här veckan ser jag fram emot föreläsningar och flera mentala träningar/coachingar både fysiskt och via Teams. Extra kul den här veckan är en föreläsning i Åre. Det är alltid lite speciellt att komma till Åre. Veckan avslutas med att Olivia Åsberg och jag ska berätta om vår bok Mental träning för alla, som har blivit en succé, på Rotary här i Sundsvall. 

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – Lev, ha kul och njut av livet.

‹ Gå tillbaka

Ny vecka igen...

Då är det en ny vecka igen. Varje dag börjar med nya möjligheter. Det här blir min sista lugnare vecka innan alla mentala träningar/coachingar och föreläsningar drar i gång med full kraft.

Även om det alltid är några mentala coachingar, oftast på telefon eller över Teams varje dag, så är det lugnare. När det blir lugnt blir jag ofta väldigt kreativ och får väldigt många idéer och uppslag.

Detta fick jag vara med om för några år sedan med en person som jag jobbar med i mental träning/coaching, som hade full fart och ett roligt jobb. Vi kom emellertid överens om att coachpersonen skulle ta en dag i veckan helt ledig, för att varva ned och fokusera på återhämtning.

När det hade gått några månader ringde frun till mig och framförde: ”Vi är verkligen nöjda med ditt arbete med oss och alla värdefulla mentala coachverktyg som vi har fått, vilket har varit till stor nytta för oss. Men tipset om att varva ned en dag i veckan har inte varit så bra.” Vilket förvånade mig för coachpersonen och jag var helt överens om värdet i att ha en dag i veckan! Då konstaterade hon: ”Det har blivit så mycket mer jobb för mig för han kommer på så många idéer och uppslag.” Coachpersonen och jag tillsammans med frun hade en process kring detta och det blev bra till slut. Men det fanns mycket lärande i den här situationen.

Nu vill jag önska dig och även mig själv en riktigt bra måndag och vecka.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se