BLOGG

+

Omtumlande

Hon var framgångsrik. Många tyckte att hon var fantastisk och även hon själv. Allt verkade så bra! Vi träffades för ett antal år sedan och jag började med att ställa frågan vad det allra viktigaste var för henne. Svaret blev familjen. Hon fick i uppgift att fråga några närstående personer vad de trodde hon svarade. Alla svarade jobbet, även familjen gjorde det. Det blev både omtumlande och utmanande!

Hon började inse att hon jobbade för mycket, rörde på sig för lite, och sov och åt allt sämre. Relationen med familjen, barnen, vännerna och medarbetarna började också bli sämre. Här började vår mentala coachresa. Det första vi var överens om var, att det skulle få ta den tid som det krävdes för att hon skulle landa rätt. Långsiktighet och tålamod blev ledstjärnan.

Efter lite processande kom hon fram till att det allra viktigaste för henne var hon själv. Vi kom också fram till att det handlar om att ta små steg framåt varje dag och inga jättekliv. Acceptera att alla mentala resor tar tid och har sina utmaningar. Det är moget när det är moget. Efter ett målmedvetet och långsiktigt mentalt coacharbete, hamnade vi bra på det och hon har landat helt rätt nu! Hon mår och har ett riktigt bra liv nu. Hon sa något till mig som jag alltid har med mig: ”Det är så viktigt att ha någon som lyssnar, bryr sig, är tillgänglig, utmanar och vill väl.”

Vi fortsätter vår mentala coachresa mot nya höjder. Och som vi konstaterade - mental träning/coaching är mer än fantastiskt…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se