BLOGG

+

Sista söndagsinlägget

Här kommer det 60:e söndagsinlägget kring mental träning. Då är det väl lämpligt att avrunda söndagsinläggen kring det mentala och mental träning efter 60 söndagsinlägg.

Jag säger det igen: mental träning handlar ytterst om att må och prestera bra och utvecklas. Och även om man känner sig stark och tillfreds med livet, men vill utvecklas till att bli den bästa versionen av sig själv eller ta ytterligare steg framåt i livet då är mental träning också riktigt bra.

För dig som är nyfiken på mental träning/coaching, vill veta mera eller kanske vill börja jobba med mental träning/coaching, då vill jag varmt rekommendera den utbildning som jag och Lars-Eric Uneståhl, internationell guru inom mental träning, startar. Det är första svenska utbildningen till ”Certified Self-Leader”. Vi startar den unika utbildningen, som är en tremånadersutbildning med coaching - och webinarstöd under träningsperioden, i Umeå den 14 september alternativt den 15 september i Sundsvall. Utbildningen avslutas med en certifieringsdag den 7 december i Umeå alternativt 8 december i Sundsvall. 

Efter godkänd utbildning utfärdas SIU, dels certifikatet i Självledarskap samt 50 International Units vilket motsvarar 10 gamla och 15 nya högskolepoäng. Det är begränsade platser. Det finns några platser kvar… Mer information och anmälan på www.siu.nu 

 

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se