BLOGG

+

Skriv upp dina mål

Nya söndagstankar kring det mentala och mental träning. Det blir lite mera tankar kring vårt självförtroende. Utifrån mina erfarenheter tycker jag, att det allra viktigaste är att börja jobba med vår självbild. Det är grunden. Därefter kan man kan jobba med sitt självförtroende. Självförtroende är ofta situationsbundet och kan pendla upp och ned beroende på dagsform.  
Självförtroende är verkligen en färskvara. Du kan vara bäst i världen i en idrott eller en framgångsrik entreprenör, VD, chef mm och ändå ha stora utmaningar med självförtroendet.
Jag ska i några söndagar framöver ge några mentala tips på självförtroendeövningar, som har gett bra effekter. Mitt första tips är att jobba med mål. När man lyckas med mål höjs självförtroendet väldigt mycket. Börja gärna med enkla mål och delmål som går att nå. Därefter kan man ha tuffare och tuffare mål.
Forskningen visar också att det är viktigt att skriva upp målen och göra dem synliga. Jag jobbar själv med mål och delmål och känner vad kraftfullt det är. Kom alltid ihåg att göra målen utifrån dina förutsättningar och jämför inte med någon annan. Fundera på vilka mål du vill jobba med! Utgå gärna från frågeställningen vad är viktigt för mig nu och vad behöver jag förändra.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se