BLOGG

+

Stort intresse

Idag upplever jag ett stort intresse för mental träning/coaching. Idrottsstjärnor har länge använt mental träning för att förbättra sina prestationer. Men mental träning har ett större användningsområde. Det är till för alla, oavsett var i livet man befinner dig eller vilken nivå man är på. Mental träning handlar om att må bra, utvecklas, få ett bättre liv. Bygga mental styrka och ett mentalt immunförsvar för att klara livets olika utmaningar. 

Mot den bakgrunden blir jag så glad och inspirerad när racerföraren/den internationella världsstjärnan Marcus Ericsson berättar, efter segern i Indycarserien 2023 i Florida förra söndagen, om betydelsen av mental träning.
Så här säger han, som har fått stor uppmärksamhet: ”
Jag började jobba med en mental tränare, för att jag ville hitta sätt att förbättra mig och när folk går till gymmet för att bli starkare gick jag till en mental tränare för att bli starkare mentalt. Jag tycker att det är en styrka att titta på var man kan förbättra sig och arbeta med de områdena. Stig har hjälpt mig mycket med tankesätt och hur man tänker i olika situationer och hur man kontrollerar sitt sinne.” 

https://the-race.com/indycar/the-mental-help-addition-that-ericssons-keen-not-to-hide/

‹ Gå tillbaka

STORT INTRESSE

Att min frontalkrock har väckt så stort intresse i svensk och norsk media är lite överraskande… Jag är i alla fall väldigt tacksam över all fantastik omtanke och feedback jag har fått. Det värmer verkligen. Jag känner mig helt återställd och idag blir det ett skidpass på Södra Berget!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se