BLOGG

+

Stort tack

Stort tack för alla glada tillrop, fina och värmande ord och fantastisk feedback på sociala medier, sms, mail och telefon (extra kul med den positiva kommentaren från kommissarie Martin Beck)   efter inslagen TV4s Nyhetsmorgon. Och det har blivit över 1 500 nya vänner på sociala medier. 

Det värmer verkligen och det visar vad viktigt mental träning/coaching är. Jag har inte möjlighet att svara på alla meddelanden som är så många.

Jag säger stort och hjärtligt tack på det här sättet. Här kan du se det två inslagen från gårdagens TV4s Nyhetsmorgon: https://lnkd.in/d7MxFGtx

‹ Gå tillbaka

Stort tack!

Stort tack för alla gratulationer på min födelsedag! Det blev så oerhört många, så jag får tacka på det här viset. Det blev en häftig dag med både tårta och presenter. Dagen till ära var det en stor artikel med Gunnar Melander i Aftonbladet och norska Trav365.no, en av världens bästa kallblodstränare genom alla tider, och vårt mentala coachsamarbete ända sedan 1990-talet. Så himla inspirerande och lärande att få jobba med en världsartist under så många år och samarbetet fortsätter...

https://www.aftonbladet.se/a/7d8aLo

‹ Gå tillbaka

Stort tack

Stort tack för alla gratulationer som jag har fått på min födelsedag, både före, samma dag och även efter. Jag har inte haft några som helst möjligheter att svara på alla ”grattis” även om jag har försökt. Jag vill på det här sättet säga ett stort tack! Glöm aldrig att all form av feedback är viktigt för att må bra och utvecklas!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se