BLOGG

+

Tacksam

Ibland får vara med om häftiga saker som mental tränare/coach. Det här fick jag häromdagen:
”Hej Bäste Stig! ⭐️
Jag läste en artikel om betydelsen av att jobba med det mentala och då tänkte jag direkt på dig och vill bara berätta om min upplevelse. Vi har jobbat ihop några år med mental träning/coaching och jag är mer än nöjd.

Jag hade som du vet stora utmaningar även om det gick väldigt bra för mig men jag kände mig ändå vilse och måendet blev bara sämre och sämre fast det gick bra. Du utmanade mig och jag fick börja inse att det tar tid att förändra sig. Tufft eftersom jag har dåligt tålamod och vill att saker ska hända helst nu. Något jag har skrivit upp är att det är moget när det är moget och har med mig hela tiden. Det har betytt oerhört mycket för mig och gett mig en mental trygghet.

Därefter jobbade vi med att bli bekväm med det obekväma. Jag har haft lätt för att fly undan obekväma saker. Nu är jag verkligen stark i det! En annan mental övning som har varit viktig för mig är att skriva upp saker som jag har gjort bra varje dag innan jag lägger mig. Det har jag gjort hela tiden och det har medfört att ångest, negativa tankar och känslor nästan har försvunnit. Jag har blivit gladare, så mycket mer självsäker, tror på mig själv, mår mycket bättre och blivit självsnäll (som du kallar det för).

Jag vill återigen säga att jag så tacksam över vårt mentala samarbete. Det har gjort mig till en bättre människa och jag mår bättre! Jag vill framföra, och det är därför jag skriver till dig, och vill att du delar med dig av mina tankar kring mental träning till andra. Många skulle må så mycket bättre, få positiv energi och livsglädje av att jobba med mental träning…

Jag är evigt tacksam för den mentala resa som jag/vi gör och det är bara i början mot nya höjder…”

‹ Gå tillbaka

Tacksam

Så tacksam och glad över att jag även i år har fått flera fina blommor, presenter mm, med väldigt inspirerande och uppmuntrande ord kring mitt jobb som mental tränare/coach och föreläsare.

Då tänker jag hur viktigt och betydelsefullt det är med att ge feedback och göra människor glada. Vi kan alla bidra (och bli lite bättre) på olika sätt med att ge feedback och göra någon annan glad.

‹ Gå tillbaka

Tacksam

Tidig morgon och på väg mot en ny individuell mental träning/coaching. Nu med en synnerligen framgångsrik entreprenör. Tidigare i veckan har det varit idrottsstjärnor. Det är verkligen inspirerande att jobba med olika typer av team och människor. Jag är väldigt tacksam över att jag har den här möjligheten.

 

‹ Gå tillbaka

TACKSAM

Jag är väldigt tacksam för alla beställningar jag har fått på mitt nya häfte, Må bra och prestera bättre, och för all fin feedback jag har fått på att jag lägger ut inspirationssaker på sociala medier. Att vara tacksam är en viktig faktor för att må bra. Nu när det är tufft och mycket oro kring coronaviruset, tror jag att det är särskilt viktigt att fokusera på vad man är tacksam över. Det är en bra mental coachövning att varje kväll skriva ner vad man är tacksam över och/eller börja dagen med att fundera på vad man är tacksam över…

‹ Gå tillbaka

TACKSAM

Idag vaknar jag upp i Umeå och känner stor tacksamhet för alla fina ord och feedback jag har fått efter min krock som har kunnat slutat riktigt illa. Jag vill vara tydlig med att om jag har känt några kroppsliga eller mentala reaktioner, då hade jag givetvis tagit det lugnt. Nu gick det bra och jag känner att jag mår riktigt bra och har gått starkare ur den här situationen. Jag känner också tacksamhet, mental kraft och ödmjukhet inför att det många gånger är små marginaler i livet. Det finns mycket lärande när en sådan här situation uppstår både före, under och efteråt…

‹ Gå tillbaka

TACKSAM

Nu blir det mer intensivt med den individuella mentala träningen/coachingen. Idag blir det en skicklig entreprenör och några idrottsstjärnor i diverse sporter. Och det känns oerhört inspirerande. Det är ett privilegium att få jobba med det man tycker är jättekul och utvecklande. Och det är jag väldigt tacksam över!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se