BLOGG

+

Tandvårdsteam

Denna vecka ser jag verkligen fram emot. Jag har också bestämt mig för att det ska bli en riktigt bra vecka. Mitt fokus är att ha kul, vara väl förberedd inför ett 10-tal mentala träningar/coachingar och 5 föreläsningar, vara inspirerande och utmanande.

Det känns så bra att ta höjd för varje dag och hela veckan. Det är bra med en tydlig och klar riktning, att veta vart man ska och vad som är viktigt. Jag kommer att utvärdera varje kväll och starta dagen med att påminna mig om mitt fokus. Jag har väldigt bra erfarenheter att jobba på det här sättet, både med mig själv och de jag jobbar med i mental träning/coaching.

I förra veckan var jag med om en riktigt häftig upplevelse. Jag hade en heldags föreläsning för Tandvårdsteam Sandra Holfve. De är verksamma i Leksand. Det är så inspirerande att vara föreläsare när hela teamet (13 personer) var så engagerade, nyfikna och målinriktade. De ville knappt ta pauser för de ville ha så mycket kunskap och mentala coachverktyg som möjligt. Då är det så tacksamt och givande att vara föreläsare…

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – fundera på vilket fokus du vill ha den här veckan...

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se