BLOGG

+

Tredje advent

Då har det varit 3:e advent och nu går vi in i julveckan. En väldigt fin tid. Det brukar normalt vara lite lugnare och ett lite lägre tempo, vilket kan vara behövligt för många!

För min egen del blir det en ny intensiv vecka. Mindre föreläsningar men desto fler mentala träningar/coachingar (3–4 varje dag/kväll) och det blir varje dag fram till julafton. Det är både fysiska träffar, via Teams och telefon både i Sverige, Europa och USA. 

Jag säger det igen, jag gillar verkligen att ha fullt program. Men jag är också väl medveten om behovet av återhämtning och nedvarvningar flera gånger om dagen. 

Jag börjar och avslutar alltid varje dag med en stund för mig själv. När jag känner mig lugn och samlad, så blir det lite mindfulness. Därefter visualiserar jag vad som blir bra idag, vad som gör mig positiv/stark och dagens viktigaste mål. Jag avslutar dagen med tid för mig själv och en utvärdering, positiva saker som har hänt, tre saker som jag har gjort bra och vad som har gjort mig stark. 

Jag prioriterar också rörelse och sömn, har fasta sömntider, som kanske är allra viktigast för återhämtning. Det är väldigt medvetna val som jag gör, för att kunna vara i bra form och hållbar över tid… 

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – träna på att börja och avsluta dagen med en stund för dig själv, lite mindfulness…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se