BLOGG

+

Utbildning

I september startade Lars-Eric Uneståhl, internationell guru inom mental träning, och jag den första svenska utbildningen till ”Certified Self-Leader” som motsvarar 15 nya högskolepoäng. Det har varit 35 deltagare och nu är vi klara med utbildningen. Det har varit riktigt spännande och väldigt givande.

Det är i självcoachingen allt börjar - att leda sig själv. Ju bättre vi lär känna oss själva, desto bättre blir vi på att göra det som är bra och rätt för oss. Man kan inte hantera andra människor om man inte kan hantera sig själv!

‹ Gå tillbaka

Utbildning

1990–1991 gick jag utbildningen på Skandinaviska Ledarhögskolan till mental tränare hos Lars-Eric Uneståhl. Där och då var det stort att tillhöra de första mentala tränarna... Därefter har det varit och är en väldigt häftig mental resa. Det känns som verkligheten till och med blivit större än visionerna och drömmarna. 

Jag har fått vara med om många magiska ögonblick och höjdpunkter. Det har varit ett antal OS- och VM-guld, personer som har blivit bäst i världen, utsedd till årets företagare, främsta entreprenör, flera bragdguld, årets prestation, årets nykomling, seriesegrare, lag som tagit SM-guld. Tre böcker om mental träning tillsammans med idrottsikoner. Världsstjärnan Marcus Ericssons framfart i racingvärlden i USA. Oförglömliga minnen.

En insikt som jag har fått mer och mer är att många skulle må riktigt bra och prestera bättre, få ett riktigt bra liv och få en riktigt bra relation med sig själv och andra, utvecklas mot nya höjder om man fick ha en mental tränare/coach.

Någon som möter dig där du är, lyssnar på dig, förstår dig, vill dig väl, bryr sig, sätter dig i centrum, inspirerar, tror på dig, ser din potential och framför allt utmanar dig...

Få mental styrka för att klara livets olika utmaningar. Hantera oro, negativa tankar, självkritik, självtvivel, sviktande självbild och självförtroende. Se det som är bra, fokusera på styrkorna, det som är stärkande och utvecklande, bli bekväm med det obekväma,  må och prestera bättre.

Jag är tacksam över att jag gick utbildningen till mental tränare och hade Lars-Eric som kursledare och inspiratör. Då känns det extra inspirerande nu när jag och Lars-Eric ska starta den första svenska utbildningen till ”Certified Self-Leader”. Vi startar den unika utbildningen, som är en tremånadersutbildning med coaching- och webinarstöd under träningsperioden, i Umeå den 14 september alternativt den 15 september i Sundsvall. Utbildningen avslutas med en certifieringsdag den 7 december i Umeå och 8 december i Sundsvall. 

Efter godkänd utbildning utfärdas SIU, dels certifikatet i Självledarskap samt 50 International Units vilket motsvarar 10 gamla och 15 nya högskolepoäng. Det är begränsade platser. Först till kvarn…Mer information och anmälan på https://www.siu.nu/swedish-section/certifierings-utbildning-i-sjalvledarskap/

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se