BLOGG

+

Viktigare med välmående...

Igår var det en artikel i Dagens Industri WEEKEND om toppkonsulten Christina Synnergren som hoppade av mitt i drömkarriären. Christina berättar att det var viktigare med välmående, balans och självförverkligande.
Jag fick ett samtal från en person som jag jobbar med i mental träning/coaching som hade läst artikeln och kände igen sig. Hon hade höga krav på sig själv. Hon var högpresterande och framgångsrik. Hon jobbade hårt och var målmedveten. Det gick väldigt bra. Men så började hon att fundera på priset hon fick betala för framgången. Hon började känna tvivel och oro. Hon blev allt oftare mentalt trött och kände sig vilsen…
Det började också gå ut över privatlivet och hennes mående. Detta var utgångsläget när vi träffades för ett antal år sedan. Efter några mentala coachträffar började vi alltmer reflektera kring vad som är det allra viktigaste i livet, vad hon egentligen ville, vad hon mådde bra av, vad som gav positiv energi. Reflektionerna och frågorna ledde till nya insikter och perspektiv. Oron, tvivlet och självkritiken började att avta och det växte fram en framtidstro och optimism. 
Och successivt började hon landa i ett nytt förhållningssätt. Det blev allt viktigare att må bra, ha balans i livet och känna glädje. Nu är hon där hon vill vara även om det kan bli steg bakåt ibland. Vår gemensamma slutsats är att det går att göra förändringar och få ett bättre liv.
Vi konstaterade att mental träning/coaching kan vara mer än fantastiskt och vi fortsätter vår resa mot nya höjder…

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se