BLOGG

+

Vilka mål har du?

Ny vecka, nya möjligheter och nya tag. Den här veckan börjar i Umeå och avslutas i Eskilstuna med mental träning/coaching och föreläsningar. Och däremellan flera mentala träningar/coachingar både med de jag jobbar med i Sverige och i USA. Och det känns väldigt inspirerande!

Jag har sagt det tidigare, mål/livsvärden och att fira delmålen och målen är verkligen motiverande och ger positiv energi. Jag jobbar själv konsekvent med mål och livsvärden och firar när delmålen och målen uppfylls.

Att utmana sig själv, sätta upp mål – och nå dem ger oss känslan av att vi klarar av saker. Vi växer, känner oss stolta och känner att vi kan. Bara att vi faktiskt gör något för att vi själva ska må bra, är också en skön känsla.


Jag har mål för både skidåkning på vintern och rullskidor på sommaren. Efter helgens skidåkning så har jag nått mina delmål 20, 40, 60 och 80 mil och mitt huvudmål på 80 mil för skidsäsongen 2022–2023. Nu justerar jag säsongens skidmål till 100 mil…

Det är också viktigt att fira och njuta när man uppnår sina delmål/mål och det ska vi göra i helgen!

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – fundera på vilka mål/delmål som du vill jobba med, stora som små och gör det utifrån dina förutsättningar.

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se