BLOGG

+

Vilken helg!

Då är det en ny vecka igen med nya möjligheter och nya tag. Det är verkligen en härlig tid nu när det börjar bli ljusare och ljusare. Apropå ljus så avslutades veckan på ett riktigt ljust sätt. Vår delägda travhäst Majblomster blev utsedd till Årets kallblod på Hästgalan i Göteborg. Det är verkligen stort som hästägare. Och i helgen var det 50:e Beck filmen. Peter Haber har spelat i 50 avsnitt som Beck och är kontrakterad för ytterligare 2 Beck-filmer. Det är också riktigt stort. Dessutom vann Frida Karlsson 20 km masstart i Canada. Frida har en mental styrka och inställning som är helt unikt. Och vilken härlig positiv energi Frida har! 

Den här veckan är det som vanligt flera mentala träningar/coachingar varje dag och kväll. Extra roligt den här veckan är att jag ska ha en föreläsning på Hälsa på Campus på Idrottshögskolan, Umeå universitet. 

Eftersom jag läste på Umeå Universitet är det så inspirerande att komma tillbaka och nu som föreläsare på deras stora event. Som alltid gäller det att var väl förberedd. En stor del av hur man lyckas med olika saker bygger på hur bra förberedd man är.

Ett litet mentalt tips så här i början av veckan – Var väl förberedd!

‹ Gå tillbaka

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se