KÖPVILLKOR

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du ingår med POSITIVA KICKEN genom att beställa en produkt från www.positivakicken.se. Genom att beställa en produkt accepterar du dessa allmänna villkor.

POSITIVA KICKEN expedierar inga kontantköp till personer under 18 år. I dagsläget kan avtal endast ingås på svenska och POSITIVA KICKEN distribuerar endast beställningar inom Sverige.

POSITIVA KICKEN reserverar sig för eventuella tryck-, bild- och skrivfel på www.positivakicken.se samt dess undersidor. POSITIVA KICKEN innehar alla rättigheter till innehållet på www.positivakicken.se. Distribution, reproduktion, återutsändning, nyutgivning och annat förfogande eller tillgängliggörande av material på www.positivakicken.se får inte ske utan POSITIVA KICKENS skriftliga medgivande.

POSITIVA KICKEN strävar efter att du ska få orderbekräftelse i samband med ditt köp. Om du mot förmodan inte har mottagit en orderbekräftelse per e-post inom ett dygn ber vi dig kontakta POSITIVA KICKENS kundtjänst: inger@positivakicken.se  Du ansvarar själv för att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga. Du ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter och ska hålla POSITIVA KICKEN skadeslöst om uppgifterna är medvetet oriktiga.

Vid beställning via webbshoppen gäller de priser som anges på webbshoppen vid beställningstidpunkten. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och exklusive moms. Priserna är angivna exklusive frakt. Du betalar din beställning genom fakturabetalning. Varor som finns i lager levereras normalt inom 10 arbetsdagar räknat från den dag vi erhållit betalning. POSITIVA KICKEN ansvarar inte för skada till följd av att meddelad leveranstid överskrids.

POSITIVA KICKEN erbjuder i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars bytesrätt för oanvända varor räknat från den dag du mottagit varan. Varan ska återlämnas oanvänd med hel förpackning, i oskadat skick. Kontakta inger@positivakicken.se för instruktioner om hur du går tillväga.

Du ansvarar för att varan inte skadas under tiden du har den i din besittning, samt står för kostnad och risk för returfrakt. Det betyder att du ansvarar för att varan kommer returneras hel och oskadad till POSITIVA KICKEN. Vid retur till POSITIVA KICKENS e-handelslager rekommenderar POSITIVA KICKEN att du skickar varan i samma kartong som du fick den i. Återbetalning av belopp för returnerad vara sker inom 30 dagar från mottagandet. POSITIVA KICKEN har rätt att neka retur av en vara om det visar sig att varan är använd eller i skadat skick.

Reklamationer sker genom att kontakta inger@positivakicken.se för instruktioner om hur du går tillväga.

I formuläret kan du också välja om du vill ha pengarna tillbaka eller en ersättningsleverans. Återbetalning respektive ersättningsleverans sker inom 30 dagar. Ersättningsleverans från POSITIVA KICKEN sker utan kostnad för dig.

POSITIVA KICKEN följer Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer och beslut vid reklamationer.

POSITIVA KICKEN ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till POSITIVA KICKEN. Du kan vända dig till POSITIVA KICKENS kundtjänst order@positivakicken.se för att begära insyn i dina personuppgifter. Svensk lag ska tillämpas på dessa villkor. Om tvist avgörs av Allmänna reklamationsnämnden följer POSITIVA KICKEN nämndens beslut.

Optimento Aktiebolag
Gustav Adolfsvägen 2 
856 40 Sundsval

Org. nr: 556357-2600

Dessa Villkor har fastställts av POSITIVA KICKEN 2020-05-05

Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se