REFERENSER

Anna Olsson

”I måndags var jag och Johan (har tagit 14 OS och VM medaljer) på möte med vår mentala coach Stig Wiklund, vi har jobbat med honom i nästan 20 år. Han får oss fortfarande att tänka i nya banor. Så försök ge din omgivning lite mer beröm, det är något Stig är helt galet bra på. Jag känner mig alltid full med ny energi när vi träffats.”
- Anna Olsson OS – guldmedaljör 2006 -


Helena Ekholm

”Tack vare mental träning kom jag tillbaks efter fiaskot i OS 2010 i Vancouver och tog VM guld i skidskytte 2011. Jag mådde också så mycket bättre när jag jobbade med mental träning och Stig!”
- Helena Ekholm, en av världens bästa skidskyttar genom tiderna –


Leif Lindholm

"Stig har jobbat med mental träning och det coachande förhållningssättet med våra ledare i några år och det har varit mycket utvecklande och givande!” - Leif Lindholm, framgångsrik VD Fresks Group AB som finns på 23 anläggningar i landet, omsätter ca 1,4 miljarder och har ca 370 medarbetare –


Robert Bergh

- Robert Bergh, en av Sveriges mest framgångsrika travtränare -


Britta Johansson Norgren

”Stig utmanar mig mentalt hela tiden och ser till att jag aldrig slutar utvecklas som person och skidåkare.
- Britta Johansson Norgren, världens bästa långloppsskidåkare –


Johnny Takter

”Det är en mycket spännande mental coachresa som jag har startat med Stig. Jag är verkligen nöjd att jag har börjat jobba med mental träning. Det ger mig fantastiskt mycket!”
- Johnny Takter, en av världens bästa travkuskar –


Anna och Johan Olsson

”Vårt fokus på mental träning och coaching och samarbetet med Stig under väldigt många år, har varit avgörande för våra fantastiska framångar i och utanför skidspåret.”
– Anna och Johan Olsson, mångfaldiga OS-och VM-guldmedaljörer –


Kristina Wallin-Nyhlén

”Mitt jobb med mental träning och coaching har medfört att jag mår mycket bättre och att vår ICA-butik har utvecklats på ett helt fantastiskt sätt under de mer än 10 år som vi har jobbat med Stig!” -
– Kristina Wallin-Nyhlén, framgångsrik ICA-entreprenör i Nyland –


Robert Bergh

”Vi har haft en häftig mental resa med vår personal tillsammans med Stig. Det har betytt oerhört mycket för våra framgångar på travbanorna i Sverige och internationellt.”
– Robert Bergh, Sveriges främste travtränare –


Tomas Mörtsell

”Genom mental träning och coaching har jag ständigt utvecklats och tagit många steg framåt. Det har jag haft stor nytta av som ordförande i Norra Skogsägarna och som kommunalråd i Storuman. Stig och jag har jobbat ihop i över 10 år!”
– Tomas Mörtsell, framgångsrikt kommunalråd i Storuman –


Adress
POSITIVA KICKEN
Stig Wiklund
Gustav Adolfsvägen 2
856 40 Sundsvall

Telefon
070-581 89 22

E-post
stig.wiklund@positivakicken.se